Soft1 Series 5
Ново определение за потребителското изживяванеДобре дошли във вълнуващия свят на Soft1 Series 5, следващата стъпка в софтуера от Soft1, която включва над 200 подобрения и чудесни нови функции, които позволяват на клиентите да вършат повече, по-бързо и по-лесно, с по-малко кликвания на мишката и натискания на клавиши, за по-мощно и по-приятно ежедневно ползване. Soft1 Series 5 предлага безпрецедентно изживяване, което пряко влияе на организационната продуктивност и представяне.
Работен екран и меню

В Soft1 Series 5 работният екран на приложението и главното меню са с нов дизайн. Менюто е опростено и се състои от пет основни раздела, които правят незабавното превключване между задачи по-лесно и по-интуитивно.

Soft1 Series 5 също така включва нов набор от шрифтове с подобрени разстояние, което осигурява чудесна четливост. Съотношението на цветовете на фона и на предния план е оптимизирано, а разположението на графичните компоненти е опростено и разместено, което го прави по-ясно и изключително функционално благодарение на максималното пространство за преглед на данни.

Общата графична среда е също толкова впечатляваща, колкото и лекотата при проектирането на персонализирани приспособления с всякаква форма и съдържание (данни, браузър, HTML и др.).Персонализирана лента с инструменти

В горната част на екрана новата лента с инструменти предоставя на потребителя пълен изглед на средата на приложението, представяйки чакащите съобщения и напомняния (точно като платформа на социална мрежа), а също така и предоставяйки достъп до най-съществените задачи като системни настройки, SQL наблюдаване на състоянието и информация за инсталацията.
Екранни формуляри с възможност за превъртане

В приложенията на Soft1 Series 5 всеки екранен формуляр, включително всички екрани за филтри, позволяват превъртане. Това дава възможност да се побере дори повече информация във всеки екран, независимо от размера и разделителната способност на екрана. Избирайки вертикално превъртане и буквално без всякакви ограничения, потребителят може да получава достъп до екранен формуляр от всякакъв вид с желания брой полета. Като резултат екранните формуляри се регулират незабавно за по-големи или по-малки екрани без всякакви компромиси, позволявайки на потребителите да навигират с по-малко превъртане и кликване.
Странично меню

Достъпът до модулите и прилагането на филтри или извеждането на браузъри винаги е било лесно в приложенията на Soft1. Предвид това, че екраните на приложенията се разширяват хоризонтално, проектирането на браузъри, екрани, предупреждения и важни сценарии е поставено в плаващо странично меню, което е по-функционално за работа. Новата странична лента е фундаментално допълнение в Soft1 ERP. Налична от всеки екран, само с прекарване на курсора тя позволява показване и превключване незабавно между най-разпространените задачи, свързани задания, браузъри и екранни формуляри.
Поставяне на бързи изгледи

Поставянето на бързи изгледи стандартизира и ускорява работния процес на потребителите, работещи с ежедневни порции оперативни данни. Това е многофункционален и мощен инструмент за организиране и достъп до допълнителна информация по структуриран начин на всякакъв вид екранен формуляр. Бързият изглед може да се извиква с просто кликване с десен бутон или да се интегрира във всеки екран, предлагайки на потребителите цялостна гама от опции при достъп до подробна информация като данни за кредитен контрол, складови наличности, финансов обзор на клиенти, история на поръчки и др.
Времева линия

Потребителите имат достъп по най-лесния начин и на едно място до всички транзакции, свързани с всяка транзакция по всяко време. В основни раздели като проекти, търговски страни, инсталации, действия, задачи и служители е осигурена нова времева линия с дървовидна структура като хронологичен албум, който графично илюстрира всички свързани транзакции като поръчки, фактури, квитанции, плащания и всички други действия, възникнали във времето.
Групиране

В Soft1 Series 5 всички браузъри и списъци с данни, освен вертикално групиране, вече разполагат и с опция за хоризонтално групиране с подробен достъп до записи точно като в обобщаващи таблици. В допълнение всяка колона с данни включва динамичен филтър, който е бърз и лесен начин за работа с поднабор от данни. При използване на няколко филтъра в долната част на екрана се извежда обобщение на всички приложени филтри заедно с опция за създаване на по-сложни сценарии. Разбира се, всички сценарии могат да се запазват за справка в бъдеще.
Разширени възможности за търсене

Soft1 Series 5 разполага с мощна функционалност за търсене по няколко критерии във всяко меню, задача, действие, активен браузър и др. Работейки точно като система за търсене по пълен текст, новата лента за търсене автоматично адаптира фокуса си към активната задача, меню или свързано действие, без да изисква допълнителна намеса от потребителя. Допълнително в Soft1 Series 5 можете да изпълнявате по-прецизно търсене по конкретни полета като решетки и комбинирани полета.
Нови дизайни на формуляри

Една от ключовите характеристики на Soft1 Series 5 е гъвкавостта за създаване или модифициране на всички видове формуляри в реално време. Необходимото време за прилагане на промени в екранен формуляр е намалено наполовина и всички промени и корекции действително се правят в движение без необходимост от рестартиране.
Попълнете формуляраМоля, попълнете следния формуляр. На предоставения от вас имейл адрес ще получите необходимата информация за активиране и използване на приложението.

*Задължително поле