Home > Soft1 Series 6 > Mobility > Soft1 SFASoft1 SFA
Подобрете ефективността на продажбите

Заявете демонстрация
Заредете търговския си екип с увереност и знания за подобряване на ежедневното им представяне. Soft1 SFA е лесно за използване, но мощно мобилно решение за продажби, което осигурява богата гама от функции, които автоматизират и улесняват всички ключови процеси по продажби, така че представителите ви никога да не пропускат възможности за продажба.

Със Soft1 SFA търговците ви имат в ръцете си клиентски данни в реално време, както и информация за по-големи и по-бързи продажби. Спестете време на екипа си за продажби и му помогнете да опрости работния процес, както и да съкрати циклите на продажба с цялостно SFA решение, което улеснява изпълняването на задачи от мобилни търговци.

Намалете разходите за продажба, като запазите непрекъсната връзка с всички клиентски данни, за да можете да продавате и предлагате продукти от по-висок клас по-добре, отговаряйки на очакванията на клиентите си.


Постигнете повече продажби

Продавайте повече, по-бързо

Отделяйте повече време всеки ден за осъществяване на сделки за продажби по места вместо за търсене сред имейли или съставяне на отчети. Разглеждайте и управлявайте информация за клиенти, поръчки и история на продажбите незабавно от всяко мобилно устройство. Разглеждайте цени на продукти, складови наличности и ключови записи за продажби по клиенти в движение. Предлагайте и оформяйте поръчки, прилагайте отстъпки, представяйте допълнителни промоции и кръстосани продажби за свързани артикули по-бързо от преди.

Търгувайте по-добре

Получавайте лесно информация в магазина на всяко мобилно устройство, елиминирайки документацията. Персонализирайте графика си с лекота и определяйте маршрута на посещенията си при клиенти. Наблюдавайте и записвайте наличностите и правете информирани препоръки за зареждане, така че да поддържате рафтовете заредени. Проверявайте и регистрирайте с лекота цени от конкуренцията, управлявайте наличните въпросници и провеждайте проучвания за оценка на търговията на място.

Автоматизирайте и планирайте работата си

Забравете за хартиените документи и ръчното въвеждане на данни. Автоматизирайте ежедневната си работа и планирайте интуитивно бизнес задачите си за постигане на максималния потенциал на приходите от териториите на продажбите ви. Планирайте и съставяйте график на маршрутите си, оптимизирайте времето за пътуване и намалете съответните разходи. Получете повече контрол със следене в реално време и отбелязване въз основа на местоположения за планирани маршрути и синхронизирайте всичко с приложението за бек-офис от Soft1.Постигайте повече

Използвайте времето си максимално, докато сте в движение. Получавайте достъп до данни за ефективността и статистика за продажбите по клиенти (като финансови отчети, салда за предходни периоди и обороти), за да измервате представянето на продажбите по клиенти и продукти. Преглеждайте потока от потенциални клиенти, идентифицирайте нови възможности за продажби и осъществявайте повече сделки при всяко посещение на клиенти.

Удивете клиентите си

Обединявайте лесно информация за клиенти с данни за продажби и идентифицирайте от какво се нуждаят клиентите ви, преди да го направят те. Демонстрирайте правилния продукт на подходящия клиент в правилния момент и постигнете максимални нови поръчки. Soft1 SFA ви позволява да посещавате повече клиенти за по-малко време, да продавате по-бързо и да разрешавате проблемите на клиентите по-добре.

Работете и се свързвайте от всяко място

Soft1 SFA работи непосредствено на всяко мобилно устройство, така че имате незабавен достъп до данни за клиенти и продукти, можете да приемате поръчки, издавате фактури и да събирате плащания в движение. Допълнително Soft1 SFA безпроблемно поддържа мобилни скенери за баркод и мобилен печат с Bluetooth свързаност за по-лесно издаване на бележки на място.


Заявете демонстрация


Знайте повече и насочвайте

Вижте цялостната ситуация

Преглеждайте всички дневни дейности, възможности, резултати от продажбите, оплаквания от клиенти и други показатели за измерване на приходите от продажби. Генерирайте отчети с разбивка на поръчките за продажба по продукт, източник на потенциален клиент, клиенти и търговски представител. Наблюдавайте ключовите индикатори за представянето при продажбите и анализирайте резултатите на всеки търговец ежедневно. Използвайте инструментите за отчитане от Soft1 и преглеждайте отчети, графики и интерактивни табла в реално време.

Оптимизирайте търговската си дейност

Отключете пълния потенциал на своя търговски екип, като идентифицирате проблемите, водещи до отлагане на продажби или загуба на клиенти. Преглеждайте степента на превръщане на потенциални клиенти в продажби, времето за отклик и ефективността на продажбите и се концентрирайте върху постигане на максимално време, прекарано в осъществяване на продажби. Оценявайте възможности за продажби, обозначавайте сделки с висок приоритет, давайте препоръки за превръщане на повече възможности в приходи, докато наблюдавате отблизо данните на конкурентите си.

Насочвайте търговския си екип

Възползвайте се от данните на Soft1 SFA и създавайте уверено точни и навременни прогнози за продажбите въз основа на данни в реално време. Откривайте и анализирайте проблеми в процеса на продажби и намирайте нови начини за придвижване на готови за покупка потенциални клиенти от един етап на друг, благодарение на което завършвате сделките по-бързо. Вдъхновявайте и мотивирайте търговския си екип с данни и тенденции от ключово значение за цикъла на продажби и назначавайте ключови цели за представянето, за да оптимизирате ефективността на служителите си.

Планирайте всичко по-добреРазбирайте ситуацията наистина цялостно

Получавайте ценна информация за общото представяне на продажбите от всяко устройство с едно щракване. Получете достъп до представянето на ресурсите си и ефективността на целите за продажби, откривайте нова информация, оценявайте риска и прилагайте корекции на процеса. С усъвършенстваните аналитични възможности на Soft1 можете да оцените с лекота възвръщаемостта на инвестицията за ресурсите си за продажби и маркетинг.

Подобрете паричния си поток

Soft1 ERP допълва стойността на информацията ви за продажби, осигурявайки точни отчети за паричните потоци в реално време. Преглеждайте бързо и разбирайте общото си представяне, превръщайки данните за продажби в ценна информация. Подобрявайте видимостта на бизнеса си и отразявайте по-добре перспективата си, за да постигате растеж. Възползвайте се от инструментите за прогнозиране на Soft1 и съставяйте прогнози от критично значение с увереност.

Създайте възможност за растеж

Използвайте Soft1 ERP и превърнете дейностите на служителите си в данни, които можете да използвате за насочване на стратегията за продажби на марката. Постигнете солидно разбиране за това как да съгласувате стратегията си за продажби с целите на дружеството, и наблюдавайте представянето на екипа. Съобщавайте приоритетите на отделните лица и на екипите и вземайте информирани решения относно разпределянето на ресурси, бюджетите за маркетинг, сегментирането на пазара, насочения маркетинг на новите продукти.

Функции

Разглеждайте и управлявайте информацията и финансовото състояние на клиентите си в реално време. Получавайте достъп по всяко време до данни за контакт, история на поръчки и планирайте оптимизирани маршрути в „Google Карти“. Създавайте с лекота клиентски поръчки и предложения. Получавайте и регистрирайте плащания от клиенти и издавайте квитанции и фактури. Проследявайте с лекота незавършени поръчки, бавно движещи се артикули и салда за предходни периоди по клиенти. Създавайте безпроблемно и преглеждайте отчети от анализа на стойността за стоки и услуги по клиент. Прикачвайте с лекота файлове чрез Dropbox, включително документи, информационни листи, снимки, видео и още.

View Data Sheet

Организирайте и оптимизирайте ключовите си дейности с помощта на удобния календар на SFA от Soft1 и изпълнявайте дейностите си за продажби в движение. Планирайте и управлявайте срещи, задавайте проследяване и напомняне, а също така свързвайте отделни задачи с точки на посещение. Преглеждайте скорошни и предстоящи срещи и планирайте оптимизирани маршрути в „Google Карти“. По време на срещи свързвайте с лекота файлове чрез Dropbox, включително документи, снимки, видео и други.

View Data Sheet

Преглеждайте в групирани списъци всички налични продукти и преглеждайте всеки, като получавате достъп до няколко показателя за продукт, включително описания, снимки, наличност по склад, препоръчителни цени на едро и на дребно. Управлявайте всички продукти и актуализирайте полетата за информация по всяко време и от всяко устройство.

View Data Sheet

Използвайте съобразени с ролите табла в реално време под формата на диаграми и притурки, включващи ключови показатели като ежедневни поръчки за продажба, поръчки по артикул, 4-годишен сравнителен оборот по клиенти, чакащи поръчки, движение на стоките, чакащи посещения на клиенти и още.

View Data Sheet

Soft1 SFA поддържа различни езици, като гръцки, английски и румънски. Можете да изберете предпочитания език при влизането в приложението.

View Data Sheet

Улеснете обработката на поръчки и приемайте поръчки с лекота на всеки таблет или смартфон. Използвайте статистика за клиентите и препоръчвайте артикули за поръчване. Управлявайте списъка с артикули с помощта на скенери за баркод и създавайте бързо поръчки за покупка, избирайки продукти, групирани по сериен номер, партида, цвят, размер и др. Получавайте електронни подписи за поръчки дистанционно или лично с помощта на всяко устройство. Отпечатвайте персонализирани фактури с помощта на Bluetooth принтери, печат в облака или изцяло автоматизираната услуга за е-фактури от Soft1. Прикачвайте с лекота файлове към поръчки чрез Dropbox, включително документи, информационни листи, снимки, видео и други.

View Data Sheet

Демонстрирайте всички свои продукти на всяко мобилно устройство с помощта на е-каталога с множество изгледи от Soft1 SFA. Навигирайте бързо сред продуктите и преглеждайте свързаните снимки и информация за мерни единици, цени на едро спрямо на дребно, наличности и др. Правете поръчки направо от шоурума, добавяйки избрани продукти в цялостна е-кошница.

View Data Sheet

Уловете потенциални клиенти и откривайте важна информация, която можете да използвате за последващи действия. Импортирайте и управлявайте данните за контакт и бизнес информация за потенциалните си клиенти, използвайки стандартните или персонализирани полета на Soft1 SFA. Прогнозирайте очаквания оборот по потенциален клиент и проследявайте коефициента на превръщане на потенциални клиенти във възможности. Назначавайте действия по потенциални клиенти и лесно прикачвайте файлове, поръчки, документи, снимки и видео.

View Data Sheet

Генерирайте точни финансови отчети за оборотите по клиент, общите постъпления от клиент в брой и банкноти. Преглеждайте и управлявайте списъка с разходите си и регистрирайте в движение всички пътни разходи.

View Data Sheet

Наблюдавайте и събирайте данни за наличностите, а също така вземайте информирани решения за зареждане, така че да поддържате рафтовете заредени. Проверявайте и регистрирайте с лекота цени от конкуренцията, управлявайте наличните въпросници и провеждайте проучвания за оценка на търговията на място. Правете снимки на витрините с продукти и ги свързвайте към клиентски профил и местоположения на магазини.

View Data Sheet

Установявайте бързо пазарните тенденции и откривайте важна информация за клиенти с помощта на персонализираните въпросници на Soft1 SFA. Създавайте и внедрявайте лесни за използване въпросници за минути и оценявайте промоциите и маркетинговите кампании, проследявайте и управлявайте оплаквания, измервайте удовлетвореността на клиентите и научавайте повече за пазарното присъствие и цените на конкуренцията.

View Data Sheet

Създавайте динамични сравнителни анализи за оборотите по клиенти, поръчките за продажби, продажбите по продукти, издадените фактури и още.

View Data Sheet

Извършените от потребителите на Soft1 SFA действия се синхронизират автоматично с основната система Soft1 ERP, независимо дали потребителите са онлайн, или офлайн. В допълнение потребителите могат да избират кои данни да се синхронизират.

View Data Sheet
Заявете демонстрация
*Задължително поле