Станете партньор на SoftOneСилни партньорства – ключът към нашия успех!

Ние в SoftOne се стремим да изграждаме силни връзки с дружествата, чиито услуги допълват нашите собствени, и да предоставяме на клиентите си солидни бизнес решения.

Партньорската програма на SoftOne ви предоставя уникална възможност да откроите бизнеса си и да постигнете ръст и рентабилност за дружеството си.

Участвайте в програмата и се възползвайте от силата на една от най-иновативните софтуерни марки във ваша подкрепа. Използвайте авангардните технологии, бизнес инструменти и поддръжка от SoftOne, за да може бизнесът ви да изпъкне сред конкуренцията. Предоставяйте на клиентите си подобрена продуктивност, като обедините продукти и услуги на световно ниво с усъвършенствани технологии, които използват отворената платформа на Soft1.

Добавете експертните си умения и визия към партньорската екосистема на SoftOne, създавайте конкурентни предимства и повишавайте пазарния си обсег и печалби.
Предимства

Готови за растеж

Станете партньор на водещия доставчик на софтуер в ERP системите. Предложете на клиентите си всеобхватни бизнес решения и им помогнете да създават иновации, да растат и да изпреварват конкуренцията.

Разширете възможностите си

Получете достъп до разширен портфейл от авангардни решения и приложения, предлагани локално, хоствани или под формата на софтуер като услуга. Повишете гъвкавостта си с интегрирани, най-добри в класа си решения, проектирани да водят клиентите ви към успеха.

Диференцирайте бизнеса си

Диференцирайте бизнеса си, покорявайте нови пазари и получавайте допълнителни приходи, като съчетавате продукти и услуги на световно ниво с усъвършенствани мобилни технологии и такива в облака.

Повече бизнес, повече стойност

Постигнете максимална стойност за дружеството си. Повишете потока на редовните приходи, като предложите на клиентите си иновативни цялостни бизнес решения, предоставени като услуга.

Продажби и маркетинг

Възползвайте се от ресурсите за продажби и маркетинг на SoftOne за подсилване на бизнеса ви и достигане на нови клиенти. Получете помощ в оптимизирането на дейностите си по продажби, предлагайте решенията си и осъществявайте повече сделки.Какво казват партньорите ни

Станете партньор
*Задължително поле