Soft1 Series 6
Един нов свят от изживявания


Soft1 Cloud ERP Series 6 въвежда нов потребителски интерфейс, който е лесен и удобен за използване и се регулира според нуждите на всеки потребител в съответствие с неговата роля, като му помага да прави повече до 50% по-бързо, с по-малко въвеждане и щраквания.
В Soft1 Series 6 всичко е по-различно, но остава впечатляващо познато, запазвайки чувството за увереност от предходните поколения Soft1.

Удобство, лекота, бързина и продуктивност. Всичко на ваше разположение.
Удобството започва тук

Всеки екран на Soft1 Cloud ERP Series 6 е по-изчистен и предлага безпрецедентно потребителско изживяване, което подобрява продуктивността на всеки служител и прави ежедневната работа по-лесна и по-ефективна.

Безплатен пробен периодСъвършено потребителско изживяване

Екран и меню на работния плот

В Soft1 Series 6 екранът на работния плот отлично използва пространството за едновременно показване на множество задачи. Менюто на приложението е опростено и може да се персонализира изцяло според нуждите на всеки потребител или работен екип. Преминаването между задачите е изключително бързо и интуитивно без нито едно излишно щракване.

Интерфейс и теми

Новият интерфейс е впечатляващо изчистен. Шрифтовете и знаците на приложението имат семпъл дизайн и опростено оформление, благодарение на което се създава повече полезно пространство на екрана на работния плот. Новите възможности за теми позволяват на потребителите да променят дизайна на менюто и фона на приложението, като също така регулират рязкостта на интерфейса според желанията си.

Всичко е до 50% по-бързо

Новата версия на Soft1 Series 6 съдържа няколко подобрения в невидимото ядро на приложението, които в съчетание с опростения графичен интерфейс се нуждаят от значително по-малко ресурси за всяка задача. Като резултат скоростта на изпълнение на задачите се повишава с до 50%.


Повече информация с един поглед

Информационен портал

Преработеният портал на Soft1 Series 6 използва най-актуалните технологии и може да се приспособи за всякакви устройства. От данни от всеки източник на приложението до всеки тип информация от Интернет, браузър или html източници.

Актуализиране в реално време

Създавайте персонализирани обобщения, съобразени с нуждите на длъжността ви. Споделяйте ги със своя екип и преглеждайте данни за продажбите, баланси на наличностите, хронология на поръчките или дори представянето на екипа по продажбите с един поглед, в реално време.

Гъвкаво конфигуриране

Съставяйте и организирайте пространството на личното си табло, като просто влачите и пускате. Изберете как да се показват устройствата ви, като ги поставяте където пожелаете. Преминавайте незабавно към всеки раздел от приложението директно от основното табло.Ефективност. Функционалност. Удобство.Странично меню

Достъпът до модулите и прилагането на филтри или извеждането на индекси винаги е било лесно със Soft1. В Soft1 Series 6 наличните индекси и инструменти, задачите и изгледите на всеки модул се показват в изскачащо странично меню. Актуализираният дизайн на менюто представя нов, динамичен начин на работа. Във всеки раздел с помощта на просто преминаване с мишката потребителят може да извежда и незабавно да изпълнява най-често използваните задачи и свързаните с тях действия, индекси и формуляри на Soft1.

Хронология

Лесно и просто можете да съберете на едно място всички действия във връзка с конкретна задача. За важни функции, като проекти, търговски страни или служители, е налице пълна хронология (дърво), която показва подредбата във времето на всички съответни извършени действия, като поръчки, фактури, бележки, плащания и др.

Разширени възможности за търсене

Soft1 Series 6 разполага с мощни функции за търсене (по няколко критерия) в менюто, индексите и свързаните задачи. Работейки като реална търсачка по дума или текст, те показват резултати само за менюто, индекса или свързаната задача, с която взаимодейства потребителят. В допълнение те улесняват търсенето в работни решетки или комбинирани полета.

Пробвайте Soft1 Series 6 БезплатноМоля, попълнете формата. Ще получите необходимата информация за активиране и използване на приложението, на посочения от Вас имейл адрес.
*Задължително поле