Технология на Soft1
Иновативни технологии, които създават бизнес резултати!

 

Софтуерът на Soft1 съдържа редица значителни предимства, които се дължат на структурната му архитектура, технологии и функционалност.

Това е едно от най-иновативните решения за бизнес софтуер, проектирано с усъвършенствани технически спецификации и използващо най-актуалните технологии.

Включените в Soft1 ERP технологии позволяват изключително високи скорости на обработка в различни бази данни, като същевременно изискват по-малка честотна лента.

Тази гъвкавост прави Soft1 идеалното решение не само за по-малките дружества с ограничени нужди, но и за големия бизнес с по-сложни изисквания. Решението е идеално за групи дружества, както и за по-малки търговски предприятия, производствени звена, франчайзи, вериги магазини, търговски представители и др. и предлага следните предимства:

 

използване на усъвършенствани инструменти за разработка, методологии и иновативни технологии;

разработка на приложения въз основа на международни стандарти, налагащи норми за качество не само по отношение на първоначалното проектиране на приложенията, но и през целия им цикъл на разработка;

използване на SoftOne Business Explorer за значително намаляване на времето за адаптиране на функцията към нови или специални изисквания;

• възможност за разпределяне на процесорната мощ и/или базата данни на повече от един сървър за по-ефективна работа на системата.

използване на усъвършенствани инструменти за разработка, методологии и иновативни технологии;

End–to–end παρακολούθηση λειτουργίας (Health Monitoring Service) για άμεση αντιμετώπιση real-time απαιτήσεων