Soft1 360

Enterprise Mobility

Вашият бизнес в движение


enterprise-mobility-soft1360

Раздвижете бизнеса си с иновативното мобилно решение от SoftOne. Повишете продуктивността и съвместната работа сред служителите си, независимо къде се намират или какво устройство използват. Soft1 360 е готово за използване мобилно решение, което променя коренно начина, по който служителите и екипите ви работят, свързват се и взаимодействат с клиентите, доставчиците и бизнес партньорите.

Soft1 360 подобрява гъвкавостта при използване и наличността на ключова бизнес информация от всяко място. Това е иновативно приложение, което разширява „обсега“ на Soft1 ERP, помагайки на служителите ви да използват безпроблемно функционалността му винаги, когато е необходимо, дори когато са извън офиса! Soft1 360 се настройва изцяло според нуждите на бизнеса и сектора ви, както и според изискванията на ролята на всеки потребител, осигурявайки по-висока продуктивност на работната сила в движение.

Soft1 360 се внедрява лесно във всички инсталации на Soft1 независимо от работния им модел (локални или в облака).
 


Вашият проект по ваш начин

Ускорете продуктивността в дружеството си. Помогнете на служителите си да работят по-ефективно и да си сътрудничат по-добре, независимо къде се намират и какво устройство използват. Дайте им сигурен мобилен достъп до необходимите им данни, персонализирани според начина, по който работят или според бизнес ролята им. И контролирайте всичко от основната си ERP система.

Изпробвайте Soft1 360 безплатно

Защо Soft1 360

Повишена продуктивност

Дайте възможност на бизнес служителите си да се наслаждават на гъвкавостта да са непрекъснато свързани с вашите клиенти, доставчици и бизнес партньори. Soft1 360 е идеалното мобилно решение в помощ на служителите ви за ефективно изпълняване на работата им, независимо къде се намират или какви устройства използват.

По-ниски разходи и по-малко сложност

Възползвайте се от предимствата на мобилността за вашия бизнес със Soft1 360. Дайте възможност на служителите си да вършат повече с по-малко сложност и за по-малко време. Мащабирайте тази гъвкавост в целия си бизнес и намалете разходите за бизнеса си като резултат.Достъп навсякъде и от всяко устройство

Освободете се от ограниченията на стените на офиса си. Soft1 360 осигурява мощна и интуитивна работа за мобилни потребители, която позволява на служителите ви ефективен и бърз достъп до необходимите данни по всяко време, навсякъде и от всяко устройство.

Съвместна работа в реално време

Независимо от сферата на бизнеса ви Soft1 360 позволява на служителите гъвкавостта да комуникират и да си сътрудничат по-ефективно с вашите клиенти, доставчици и бизнес партньори в реално време – независимо от местоположението и времето.По-добро вземане на решения

Подобрете гъвкавостта на дружеството си, като осигурите възможност за мобилен достъп до бизнес информация в реално време и предоставите по-добри възможности за вземане на решения на своите служители навсякъде и по всяко време.

Подобрена поддръжка на клиентите

Задълбочете взаимоотношенията си с клиентите и осигурявайте чудесно обслужване и поддръжка с всеобхватно мобилно решение. Дайте възможност на служителите си да се възползват от данни за клиентите в реално време и да предлагат персонализирано обслужване в движение.Функции

Soft1 360 може да се регулира с лекота през централната ERP система. Общата функционалност, менютата, полетата, списъците, формулярите и др. се конфигурират според всяка роля или позиция на потребител в дружеството.

View Data Sheet

Soft1 360 позволява лесно определяне и контрол на правата на потребителите, както и достъпността на мобилните устройства. Същевременно количеството информация и степента на взаимодействие със системата се определят дори на ниво служители, клиенти и доставчици.

View Data Sheet

Soft1 360 е приложение, работещо с различни платформи, което функционира безпроблемно под iOS, Android и във всички уеб браузъри. Естествено, потребителският интерфейс се адаптира идеално към всяко устройство, същевременно прилагайки корпоративните политики при пълна поддръжка на концепцията BYOD (работа със собствено устройство).

View Data Sheet

Soft1 360 използва усъвършенствана EMM система, предоставяща пълен контрол и позволяваща на дружествата да разчитат на единна точка на контрол за цялостното управление на всички мобилни приложения и устройства.

View Data Sheet

Soft1 360 работи в контролирана и сигурна среда. При поддържане на одитни следи на всички взаимодействия заедно с географското им местоположение всички заявки се защитават с криптиране SSL и удостоверяване OAuth.

View Data Sheet
Изпробвайте Soft1 360 безплатно


*Задължително поле


Изтегляне на мобилното приложение Soft1 360