Home > Soft1 Series 6 > Connectivity > FintechSoft1 Series 6
Неограничена свързаност и сътрудничествоРазширете бизнес възможностите си и се свържете безопасно със своята банка, системите на бизнес партньорите си или което и да било приложение на трета страна.
Използвайте компетенциите за свързаност на Soft1 Series 6 и позволете на съвместната работа да преобрази вашите бизнес възможности с усъвършенствани опции за интеграция, които понижават разходите и водят до значими бизнес резултати.

Готови за FintechSoft1 Series 6 има пълната способност да поддържа взаимосвързаност с повечето онлайн банкови платформи. Използвайки модула за банкова интеграция на Soft1 можете значително да намалите грешките като елиминирате ръчното въвеждане на данни и подобрите управлението на средствата в брой, всичко това в напълно защитена среда.

Потребителите на Soft1 могат ефективно и точно да автоматизират и опростяват ежедневните си банкови транзакции директно от своя бизнес софтуер. Използвайки софтуера на Soft1, вие можете да пестите време и да управлявате с лекота сметките на дружеството си, да изпращате и получавате плащания, да прилагате преводи, проверявате салда и да преглеждате историята на транзакциите само с няколко кликвания.

Soft1 също така поддържа съгласуване на банкови извлечения, проверявайки валидността на данните между банковите записи и данните за сметките, предоставени във вашия софтуер от Soft1. Разбира се, всички транзакции, свързани с банки, могат да се извършват чрез всяко упълномощено смарт устройство независимо от оперативния модел на инсталацията (на място или в Cloud).


Разширете възможностите си
Съчетайте мощта на Soft1 Series 6 с всяка друга система, за да улесните бизнес операциите си, да спестите време и да постигнете повече със софтуера си, бизнес услугите си и търговските си платформи.

Използвайки технология за бизнес услуги, микро услуги и усъвършенствани протоколни стандарти за комуникация и пренос на данни, Soft1 Series 6 осигурява съвместна работа с почти всяка система.Усъвършенствани уеб услуги

Уеб услугите от Soft1 включват набор от функции и операции, които осигуряват валидацията на заявките, управлението на данните, достъпността и сигурността, независимо от операционната система, програмния език или софтуерната архитектура.

Използвайки формата JSON за определяне на операция за изпълнение, както и обмен на данни с приложения на трети страни, уеб услугите от Soft1 предоставят напълно различен начин на мислене при разработката на софтуера, създавайки значителни предимства в сравнение с наличните разпределени системи:

■ По-лесна работа с данни
■ Простота в комуникационния протокол
■ Простота в инфраструктурата
■ Лесна комуникация
■ Настройване според вече съществуващите приложения или постоянно променящите се бизнес условия и изисквания на клиенти.
Интеграция с всяко приложение

Soft1 Series 6 позволява безпроблемна интеграция на различни източници на информация, бази данни или приложения. Той бързо и лесно осигурява точен и сигурен пренос на данни като непрекъснато синхронизира данните за по-добро B2B сътрудничество.

Всяко дружество, работещо със Soft1 Series 6, може безпроблемно да се интегрира с всеки:

■ е-магазин или платформа за е-търговия
■ B2B платформа
■ WMS платформа
■ приложение на Microsoft Office 365
■ уеб поща
■ платформа на социална мрежа.
Попълнете формуляраМоля, попълнете следния формуляр. На предоставения от вас имейл адрес ще получите необходимата информация за активиране и използване на приложението.

*Задължително поле

Автоматизация на процесите в облака

Открийте иновативни решения за автоматизация на процесите, които повишават общата ви продуктивност. ECOS Cloud услугите работят безпроблемно с новия Soft1 Series 6, позволявайки на бизнеса ви да автоматизира и моделира ключовите бизнес процеси. С услугите ECOS можете да поемете контрола върху ежедневните си операции, да премахнете неефективната работа и да понижите режийните си разходи още от първия ден.

ECOS услуги в облака

Е- фактуриранеg

ECOS превръща фактурирането в лесен, автоматизиран и високо ефективен процес. Използвайки лесна интернет връзка, можете да изпращате фактурите си – директно от софтуера – с едно кликване.

Научете още

EDI

Свързвайте се с всички свои клиенти и бизнес партньори за нула време. Безпроблемна поддръжка на автоматичен обмен на електронни данни и документи в реално време.

Научете ощеЕ-извлечение

ECOS предлага платформа за услуги, която осигурява защитено и изпраща по електронен път всички видове извлечения, които могат да лесно да се преглеждат или отпечатват по всяко време.

Научете още