Добре дошли в офиса си в облака!

Office 365 е абонаментна услуга, която предоставя на професионалисти и фирми набор от инструменти, които значително подобряват ефективността и способностите им за работа с клиенти и бизнес партньори.Защо да изберете Office 365

Office на различни устройства

Възползвайте се от мощните възможности на Office 365 в облака и дайте на служителите си всичко необходимо, за да работят ефективно от всяко място и на всяко устройство.

Съвършена гъвкавост

Office 365 се предлага като абонаментен модел, който ви позволява да подкрепяте служителите си с всички необходими услуги. Лесно, просто и на ниска цена.

Познати инструменти

Office 365 предоставя всички приложения, с които сте запознати и използвате всеки ден, като Outlook, Word, Excel, OneNote, Publisher и PowerPoint

На всички устройства

Инсталирайте най-актуалното пълно приложение на Office на до пет компютъра PC/Mac и пет таблета (iPad, Windows или Android) и прехвърлете инсталацията на нови устройства когато е необходимо при това бързо.

Максимална сигурност

Microsoft Office 365 е базирана в облака, непрекъснато обновявана услуга, проектирана да ви помага да задоволявате нуждите на организацията си за надеждност и солидна сигурност.

Винаги в актуално състояние

Вашите приложения на Office 365 са винаги актуални, гарантирайки, че разполагате с най-новите, подобрени функции и последните актуализации на сигурността.


Специални функции

Бизнес имейл

Справяйте се с работата с имейл от бизнес клас от Office 365. Получете достъп до професионален имейл, контакти и споделени календари навсякъде. Използвайте набор от мощни инструменти за комуникация – от имейл и незабавни съобщения до приложения на социални мрежи и видео конференции.

Безпроблемно сътрудничество

С 1 ТБ лично място за съхранение на документи можете да запазвате всички свои файлове онлайн и да имате достъп до тях от всяко място. Като съхранявате файловете си онлайн, можете лесно да ги организирате и споделяте, така че да работите върху документи и проекти заедно с членове на екипа и бизнес партньори.

Изключителни възможности за синхронизиране

Подобрете ефективността на работата си. Използвайте Soft1 Connector за лесно синхронизиране на цялата необходима информация (календари, задачи и контакти) от Soft1 ERP в Office 365. В допълнение прехвърляйте и запазвайте безпроблемно файловете си в Microsoft SharePoint.


Версии

Изберете план

Изберете план Управлявайте бизнеса си по-лесно с Office 365. Получете всичко необходимо, за да работите по всяко време и навсякъде.
Office 365 Business

8,00 €

потребител/месец
(годишен ангажимент)

Научете още

Office 365 Business Premium

9,50 €

потребител/месец
(annual commitment)

Научете още

Office 365 Business Essentials

3,80 €

потребител/месец
(annual commitment)

Научете още

Напълно инсталирани приложения на Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher и OneNote на до 5 компютъра PC или Mac на потребител Tooltip Icon Вече включва новите приложения от Office 2016 за вашия PC и Mac.
Office на таблети и телефони за работа с напълно инсталиран Office на до 5 таблета и 5 телефона на потребител
Онлайн версии на Office включително Word, Excel и PowerPoint
Съхраняване и споделяне на файлове с 1 ТБ място за съхранение на потребител
Имейл, календар и контакти от бизнес клас с входяща кутия от 50 ГБ на потребител
Неограничени онлайн срещи, IM и аудио, HD видео и уеб конференции
Корпоративна социална мрежа която помага на служителите да работят заедно в различни отдели и местоположения
Инструменти за управление на работата за улесняване на клиентите при планиране на срещи с фирмата ви
Инструменти за онлайн планиране за улесняване на клиентите при планиране на срещи с фирмата ви
Microsoft Teams – работна среда въз основа на чат, незабавен достъп до вашите чатове, съдържание, служители и инструменти
Професионални инструменти за цифрово нагледно обучение за създаване на интерактивни отчети, презентации и още
Максимум потребители 300 300 300

*Цените не включват ДДС
Научете още
*Задължително поле