Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Лекува ли облачното ERP раните от пандемията?



Лекува ли облачното ERP раните от пандемията?

February 25, 2022


Cloud

Дистанционната работа „триумфира“ по време на пандемията, като голям брой служителите вече близо 2 години работят от вкъщи. В постпандемичния свят отдалечената работа няма да изчезне от живота ни, тъй като все повече и повече фирми ще използват хибриден модел. Има няколко причини за това. Бизнесът осъзна, че служителите могат да бъдат също толкова продуктивни, работейки дистанционно от дома. С облачните инструменти те могат да работят заедно виртуално, постигайки същите или дори по-добри резултати, отколкото когато работят в офиса. Облачно ERP решение също така значително подпомага непрекъснатостта на бизнеса. В случай на технически проблем, потребителите на ERP все още могат да имат достъп до системата отвсякъде, просто с наличието на интернет връзка. Всички необходими инструменти за използване на системата са на една ръка разстояние.

В допълнение, облачната ERP платформа предлага на потребителите достъп до анализи в реално време. Вие и вашият екип ще разполагате с инструмент за взимане на важни решения и подобрена прозрачност, което може да доведе до по-интелигентни бизнес решения.

 

Гъвкавост и производителност

 

Облачното ERP решение отваря нови пътища за иновации, адаптирайки се към всеки възможен сценарий на прекъсване на процесите, дори този на пандемия. Освен това облачният софтуер предлага присъща гъвкавост, която дава на вашия бизнес още повече възможности за промяна на курса, ако е необходимо. Тъй като облачната ERP платформа се основава единствено на абонамент, не е необходимо да се ангажирате с нея, освен ако не обслужва наистина вашите нужди. Това ви дава свободата да адаптирате вашата ИТ инфраструктура към оперативните си нужди, ако си поставяте нови бизнес цели.

Мащабируемостта е толкова проста, колкото добавянето на нови потребители и същото важи и за намаляването на размера, когато това се налага. Това със сигурност е важно предимство на облачната ERP, особено в случай на малки и средни предприятия със сезонен оборот.

Мащабирането на ERP решението и извършването на персонализирани промени са изключително лесни, в повечето случаи, с правилната система. Важно е ERP решението да може да бъде адаптирано към нуждите на всяка индустрия. Разбира се, компаниите трябва да са сигурни, че са направили правилния избор на доставчик, предлагащ такива услуги, а именно такъв, който има потенциала да ги предостави на разумна цена и с най-малко напрежение от страна на клиента.





Related Posts