Soft1 Series 5

На гребена на вълната

 

Петнадесет години иновативни решения само в три думи, Soft1 Series 5.
Изградена върху мощната платформа на Soft1, новата серия Soft1 е цялостно преработена, от потребителския интерфейс до софтуерната архитектура.
С множество подобрения и заредена с нови функции и усъвършенствана функционалност, това е една от най-значимите версии в историята на SoftOne.

Това е инкарнацията на самите принципи, залегнали в ДНК на SoftOne: иновативност, простота и надеждност.
Тя запълва празнините между компютрите, смарт устройствата и уеб, създавайки едно по-интуитивно и когнитивно потребителско изживяване.
А най-хубавото е, че Soft1 Series 5 осигурява задълбочена функционалност и унифицирано изживяване за потребителя на всички устройства.

Ново определение за потребителското изживяване

Обновеният Soft1 Series 5 не се ограничава само до творческия и аналитичния процес на създаване на свеж дизайн на интерфейса. Целта е разбиране на потребителите и поведението, взаимодействията и желанията им. Soft1 Series 5 е проектиран наново с приоритет върху потребителя, създавайки нов начин за постигане на простота при извършване на ежедневни бизнес взаимодействия.

Във всяка допирна точка Soft1 Series 5 осигурява стойност, която създава възможности за подобрено сътрудничество между потребителите, бизнеса и интелигентния софтуер.


Научете ощеБезкрайни мобилни възможности


Възприемайки дисциплините инстинктивен интерфейсен дизайн, използваемост, достъпност и архитектура на информацията, Soft1 Series 5 премахва зависимостта от местоположението, устройството и софтуерните умения на потребителя.

Той е несравнимо функционален, интуитивно логичен и безпроблемно чувствителен независимо от смарт устройството.

Soft1 Series 5 гладко прилага мощните си възможности на всяко смарт устройство, позволявайки развитието на бизнес възможности за всяка дейност благодарение на иновативната мобилна платформа на Soft1 360 или чрез по-фокусираното решение Soft1 Sales Force Automation.


Научете още


Динамична интелигентност


Soft1 Series 5 е проектиран да разширява човешката ефективност чрез богат набор от иновативни технологии.

Представяме Soft1 Business Automation Machine (B.A.M), бизнес мозъка, който комуникира, решава и предприема инициативни действия вместо потребителите. С B.A.M всяка ERP операция може да е част от бизнес процес и да функционира като добре координиран оркестър от световен клас с хармония и последователност.

В допълнение EVA, цифровият личен асистент с когнитивни способности, съобщава, насочва и помага на потребителите да организират ежедневните си дейности по един наистина трансформиращ начин.


Научете ощеНеограничена свързаност и сътрудничествоSoft1 Series 5 е проектиран с готовност за ерата на интернет на нещата (IoT). Проектиран да поддържа безпроблемното сътрудничество с всеки софтуер на трета страна, приложна платформа или банкова система, Soft1 Series 5 разширява вашите бизнес възможности и позволява на организацията ви да постига повече.

Работейки като една наистина отворена платформа, Soft1 Series 5 има способността да се справя с разликите, произтичащи от софтуера, платформата или технологията, без големи предварителни или текущи инвестиции.


Научете ощеРабота в Cloud от ново поколение
0
SaaS инсталации
0
потребители
0
MIL заявки
0
GB пренос на данни

Всеки ден... ...Soft1 Series 5 съдържа целия опит на най-иновативната Cloud ERP платформа на пазара. С над 3000 регистрирани инсталации Cloud технологиите на Soft1 действително предизвикаха революция в начина, по който се осъществява бизнесът.

Предоставяйки дори по-голяма гъвкавост, Soft1 Cloud предоставя цялостен набор от функции, ексклузивно пригодени за следващото поколение Cloud решения.

Новият Soft1 Series 5 съдържа множество авангардни технологии за Cloud оптимизация, които задават тон за по-бърз, по-интелигентен и по-изгоден в икономически план оперативен модел.

Научете още