Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  ERP в облак = успех в цифровата трансформация



ERP в облак = успех в цифровата трансформация

January 26, 2021


Cloud

Днес технологиите стават част от всички бизнес операции, тъй като всеки отделен процес се автоматизира (от разработването на продукти и услуги до начина, по който клиентите използват услугите), като става ясно, че автоматизацията на бизнес процесите може да помогне на компаниите да извлекат максимума от своите ресурси.

Нарастващото внедряване на нови технологии драстично променя лицето и темпото на бизнеса. Нови конкуренти излизат на сцената, поставяйки нови отраслови стандарти в гъвкавостта на бизнеса, отзивчивостта и оперативната ефективност. От друга страна, поведението, ценностите и очакванията на клиентите се променят бързо, изисквайки по-голямо, съобразено преживяване във всяка точка на допир.

Организациите трябва да променят своите бизнес модели и спешно да се адаптират към новата пазарна реалност. Следователно дигиталната трансформация вече не е опция, а по-скоро необходимост за всеки бизнес или организация, който иска да създаде реални конкурентни предимства и да ускори растежа. Бизнес трансформацията е наложителна и ERP в облак е в основата, тъй като тя коренно променя начина на работа на бизнеса и предоставя стойност на клиентите.

Бизнесът, независимо от размера или отрасъла на участие, може да използва интелигентни ERP системи като Soft1 Cloud ERP Series 5, задавайки темпото за по-бърз, по-интелигентен и по-рентабилен оперативен модел. Използвайки интелигентна и надеждна платформа за трансформация на бизнеса, компаниите могат напълно да се възползват от възможностите на иновативните технологии, като по този начин генерират нови потоци от приходи, увеличават ефективността на разходите и по-добре отговарят на нуждите на клиентите и пазарните предизвикателства.

В заключение, избягването на бизнес трансформация вече не е жизнеспособно решение. Време е компаниите да започнат своята дигитална трансформация, като инвестират в мощна облачна ERP система.





Related Posts