Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  SOFTONE Group и Workable обединяват усилията си



SOFTONE Group и Workable обединяват усилията си

December 13, 2023


News & Events

Алиансът на двете водещи компании в областта на облачния бизнес софтуер и софтуера за набиране на персонал поставя ново измерение в дигиталната трансформация на HR в Гърция и Югоизточна Европа.

 

SOFTONE Group, водещият доставчик на облачно базиран бизнес софтуер в Гърция и Югоизточна Европа, обявява стратегическото си партньорство с Workable, водещият глобален доставчик на решения за система за проследяване на кандидати (ATS), за интегриране и разпространение на техните продукти. Алиансът включва разработването на специализирани решения за подбор и наемане на работа, които ще бъдат предоставяни от SOFTONE Group в Гърция, Кипър, Румъния и България, с включена пълна интеграция с наличния обширен пакет от приложения за управление на човешки ресурси на SOFTONE (HRMS, myWorkplace, Payroll, Ergani LIVE).

Широката гама от функционалности и технологичното съвършенство на решенията на Workable, безпроблемната им интеграция с HRMS приложенията на SOFTONE, както и лесната им достъпност чрез широката мрежа от 600+ партньори, представляват решение за управление на човешките ресурси от най-висок клас. То оптимизира всички аспекти на управлението на човешките ресурси и потребителското преживяване на служителите – от отварянето на работни места, набиране, оценка и наемане на правилния кандидат, до процеса по въвеждане в работата и справянето с рутинните задачи, свързани със служебния им профил.

Във връзка с това ново партньорство, главният изпълнителен директор на групата SOFTONE, г-н Панос Мартинис, коментира: „В SOFTONE наблюдаваме значими глобални тенденции, които променят начина, по който компаниите подхождат към управлението на хора и набирането на таланти. Повишената мобилност и конкуренцията на пазара на труда стимулират всички компании да станат по-ефективни в привличането, задържането и развитието на таланти. Постигането на успешна стратегия по отношение на наемането на хора налага използването на най-добрите дигитални инструменти в тази сфера, които да оптимизират набирането на таланти и да осигурят безпроблемна интеграция с всички други аспекти на HR, и услуги с добавена стойност за служителите. Партньорството на SOFTONE с Workable предоставя на хиляди компании достъп до най-добрите и всеобхватни инструменти за управление на персонала и човешките ресурси, които ще стимулират и подкрепят организационния им успех.”

Г-н Никос Морайтакис, главен изпълнителен директор на Workable, каза: „Два водещи инструмента, които гръцкият пазар вече предпочита и на които се доверява, сега работят безпроблемно заедно, за да отговорят на нуждите на гръцкия бизнес. В една растяща икономика и в средата на процеса на дигитална трансформация на гръцкия бизнес, Workable и SOFTONE предлагат цялостно решение за набиране и управление на персонал, като ефективно се справят с настоящите предизвикателства на HR индустрията.”

 





#HR     #HRMS     #News     #SoftOne Group     #Workable    

Related Posts