Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Cloud ERP технологията променя бизнеса през 2021



Cloud ERP технологията променя бизнеса през 2021

June 16, 2021


Cloud

Новите технологии направиха днешните ERP решения напълно ефективни и надеждни в сравнение със старите системи. Още през 2020 г. анализатори като Gartner прогнозират непрекъснатото развитие на ERP, което ще предложи нови и впечатляващи възможности за трансформация на бизнеса и ще подобри ефективността и рентабилността на скокове.

Изминалата година (но също така и 2021 г. досега) беше голямо предизвикателство за производителите, доставките и дистрибуторския бизнес. Думата „прекъсване“ основателно надделя. Фирмите с локални наследени системи се оказаха в трудно положение да направят бързи промени поради пандемията и не направиха това ефективно, тъй като техните служители трябваше да работят отдалечено.

От друга страна, тези, които вече са оборудвани с облачна ERP система, са имали гъвкавостта да се справят по-ефективно с прекъсванията, причинени от Covid-19. Облачните системи позволяват на служителите да работят отвсякъде, като имат сигурен достъп до необходимите им системи. Някои производители дори бяха принудени да променят напълно производствената си линия, дори временно. Това стана възможно чрез облачното ERP, който може да бъде конфигурирано да се справя с тези промени, без да е необходимо разработчик да отделя часове или дни за разработване на системи и процеси.

Но не би трябвало да е необходима пандемия за съвременния бизнес да разбере, че старите системи не могат да реагират на бързи промени в технологиите, бизнес операциите или нуждите на клиентите. Тези, които все още имат остарели системи, се оказват изоставени, тъй като персонализирането и надстройките отнемат много време и са скъпи.

Съвременните ERP системи обаче предлагат повишена гъвкавост и лесна конфигурация. Cloud ERP, комбиниран с нови функции, дава на потребителите по-голям контрол, за да могат да направят необходимите промени и да персонализират решението. Това означава по-малко натоварване на ИТ отдела по отношение на поддръжката, надстройките и други задачи, които отвличат вниманието на бизнеса да отдели ценното си време и ресурси за решаване на спешни проблеми.

Така че, когато дойде моментът да помислите за подмяна на вашата наследена система, би било разумно да зададете определени въпроси: Какви са моите бизнес и оперативни изисквания? Има ли проблеми с интеграцията? Ами TCO и ROI? Надежден ли е доставчикът и може ли да предложи правилното решение? След като отговорите на тези въпроси, ще имате облачна ERP система, която ще ви отведе в бъдещето.





Related Posts