Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  SoftOne разширява своята партньорска мрежа с две ключови нови партньорства



SoftOne разширява своята партньорска мрежа с две ключови нови партньорства

June 8, 2023


News & Events

AV Consulting ERP и Mont Soft се присъединяват към разрастващата се бизнес мрежа на SoftOne, водещият доставчик на облачно базирани софтуерни решения

SoftOne България, водещият доставчик на облачно базирани бизнес софтуерни решения в България и Югоизточна Европа, подсилва своята бързоразвиваща се партньорска мрежа с добавянето на AV Consulting ERP и Mont Soft – два значими интегратора на бизнес софтуер в България.

С богат опит на местния ИТ пазар, AV Consulting ERP и Mont Soft ще допринесат значително за непрекъснатия растеж и разширяване на SoftOne, като изцяло подкрепят предоставянето на висококачествени услуги на местните малки и средни компании. Сътрудничеството ще се фокусира върху посрещане нуждите от автоматизация на българския бизнес, като им помага да осъществят цялостно и стойностно дигиталната си трансформация.

Така, присъединявайки се към партньорската мрежа на SoftOne България, AV Consulting ERP и Mont Soft ще се съсредоточат върху предоставянето на продажби, ведряване и техническа поддръжка на местни компании, които избират висок клас облачно базирани продукти и услуги на SoftOne, за да поемат пътя си към дигитална трансформация. Двамата нови партньори притежават висока експертиза, която гарантира както безпроблемното внедряване и интеграция, така и безпроблемната работа на всички продукти на SoftOne.

„Изключително сме доволни, че положихме основите на това стратегическо партньорство и от подкрепата на SoftOne за развитието на местния пазар“ споделя по повод партньорството Красимир Каменов, управител, в Mont Soft и допълва: „Ние вярваме, че комбинацията от най-нови технологии и прагматичен подход, е ключът към успеха, както в бързо развиващата се област на разработване на софтуер, така и в областта на ERP системите. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните индивидуални нужди и при необходимост да адаптираме нашите решения към специфичните им изисквания. Гордеем се със способността си да доставяме финансово ефективни проекти в практични времеви рамки, като същевременно поддържаме най-високите стандарти за качество“.

„Непрекъснато работим за разширяването и укрепването на партньорската ни мрежа в България. Обединяването на усилията с AV Consulting ERP и Mont Soft е солидна стъпка напред в тази посока. Предоставянето на иновативни решения и отличните услуги за внедряване и поддръжка на клиенти е основополагащо за нас и за нашите партньори”, каза Радослав Вангелов, изпълнителен директор на SoftOne България.

 

 





#News     #Partnership     #SoftOne    

Related Posts