Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  SoftOne вече и в България



SoftOne вече и в България

September 13, 2017


News & Events

SoftOne Technologies S.A., като динамичен гръцки доставчик на софтуер и член на Olympia Group, продължава своята бизнес експанзия в региона на Югоизточна Европа.

След като стъпи в Кипър, SoftOne стартира и дъщерно дружество в България.

Към момента SoftOne има пет местни офиса, Атина, Солун, Букурещ, Лимасол и София, за да подпомогне по-добре дейността си в Югоизточна Европа.

Идентифицирайки силни потенциални възможности за растеж в България, SoftOne навлиза на пазара като диференциран доставчик на Cloud ERP, който предoставя уникални предложения както за местни, така и за международни компании.

Напълно съгласувана с бизнес модела на компанията-майка, SoftOne Bulgaria вече е започнала своята дейност, разпространявайки мощни ERP/CRM приложения, иновативни услуги в облака и решения за корпоративна мобилност чрез развиващата се мрежа от местни партньори.

Г-н Антонис Карантонис, главен изпълнителен директор на SoftOne Technologies, подчерта перспективите за подобна инвестиция, като заяви също така, че “Разширяването на международните дейности и навлизането на нови обещаващи пазари е основен приоритет за SoftOne от основаването му. С вече четири години опит и знания, на силно взискателния румънски пазар, ние сме готови да работим за предоставянето на висококачествени софтуерни решения и услуги и в България. “





#News    

Related Posts