Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация



Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация

January 16, 2023


Mobility

В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните устройства, приложения и платформи, на които служителите разчитат, са надеждни. И въпреки че хората считат това за стандартна практика в бизнеса, това не е съвсем така. Така или иначе, когато се прилага правилно, EMM може да бъде важен двигател на растежа, поради причините, обяснени по-долу.

 

Повишена продуктивност

Използването на правилното решение за ЕMM в подкрепа на дигиталната трансформация позволява на служителите да имат пълен и сигурен достъп до всички инструменти, от които се нуждаят в работата си. Рационализираните работни потоци и защитените процеси улесняват достъпа на служителите, работещи от отдалечени работни места, до критична информация директно и надеждно, като същевременно споделят актуализации бързо и безопасно.

 

Повишена сигурност

С нарастването на броя на платформите и точките за достъп, които вашият бизнес използва, нараства и рискът от атаки, пропуски по отношение на сигурността и др. EMM може значително да намали уязвимостите, които представляват заплаха за вашите ценни бизнес активи. Създаването на мощни политики за сигурност, конфигурирането на разрешения, използването на цифрови сертификати и придобиването на сертификати са част от солидна стратегия за управление на мобилността на предприятието, която ще стимулира дигиталната трансформация.

 

Безпроблемна интеграция на съществуващи технологии

Използването на EMM за подпомагане на дигиталната трансформация също ще помогне за ускоряване на налагането на подходящи интеграции. Правилното управление на мобилни системи и платформи ще помогне да се гарантира тяхната интеграция с основните наследени решения на вашата компания. Например CRM и HR системите включват ценни данни, които поддържат и улесняват ежедневните ви дейности. Едно сигурно мобилно приложение ще предложи на вашите служители достъп до всичко чрез едно устройство или платформа.

 

Надеждна информация, подобрен процес на вземане на решения

Вземащите решения трябва да имат достъп до точна информация, за да могат да предприемат важни за компанията стъпки. Използването на EMM като инструмент за оптимизиране подпомага да се генерират ценни прозрения, които могат да бъдат използвани за подобряване на процесите и подобряване на отношенията с клиентите, в зависимост от индустрията.

 

Подобрена прозрачност

Сложните процеси могат лесно да доведат до загуба на ценна информация за вашия бизнес. Внедряването и прилагането на ЕММ в процеса по дигитална трансформация ще ви помогне да получите подобрена прозрачност. Когато мобилните платформи са свързани с традиционни наследени платформи и информационните потоци са неограничени, всеки отделен потребител във вашия бизнес, от служители до висши ръководители, ще може да знае какво се случва във всеки един момент.





#EM     #Mobile     #mobilty    

Related Posts