Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  ΕΜ – „вратата“ към производителността



ΕΜ – „вратата“ към производителността

November 10, 2020


Mobility

Решенията за мобилност вече се използват от голям брой бизнеси и много други са в процес на това. Ако се използва правилно, Enterprise Mobility може да доведе до осезаеми и измерими резултати, както следва:

Увеличени приходи

Установено е, че приложенията за корпоративна мобилност позволяват на предприятията да увеличат своята производителност и в резултат на това своите приходи. Enterprise Mobility помага на служителите да следват предварително определени методи на работа във всеки отдел, наслаждавайки се на повишена гъвкавост без ограничения по време или местоположение. По-специално, това позволява на организациите да изследват и да имат пряко взаимодействие със съществуващи и потенциални клиенти, като им предлага цялостно по-голямо преживяване и стимулиране на лоялността на клиентите.

По-голяма ефективност, по-малко разходи

Когато служителите използват собствените си мобилни устройства, те вече не се нуждаят от обучение или придобиване на необходимото ноу-хау за работа с техните устройства и следователно те могат да изпълняват широк спектър от ежедневни задачи както лесно, така и ефективно. Разходите за инвестиране в хардуер, поддръжка и друга цифрова инфраструктура намаляват, когато служителите носят собствени устройства на работното си място. Освен това, замяната на традиционните, базирани на хартия работни процеси с мобилен интерфейс, намалява оперативните разходи. Безпроблемното взаимодействие чрез потребителския интерфейс спестява време, пари и усилия и в същото време създава по-добра работна среда, която изисква по-малко човешка намеса, разчита много по-малко на отпечатани документи и осигурява достъп до редовно актуализирана информация в реално време.

Производителност

Свободата да се използват мобилни устройства допринася за подобряване на ефективността на служителите. Приложенията за мобилност на предприятията свеждат до минимум процесите, които включват използването на отпечатани документи, правейки работните потоци все по-ефективни и по този начин водят до подобрена точност на данните и наличност на данни в реално време. EM позволява на служителите да се ангажират с колегите и партньорите си дългосрочно. От гледна точка на работодателя персоналът се радва на по-голяма гъвкавост, която в крайна сметка води до цялостна повишена производителност. Бизнес данните са достъпни от всяко място и за всеки, което позволява на служителите да разширят комуникацията и сътрудничеството със своите колеги, клиенти и партньори и бързо да отговорят на всяка възникнала нужда.





#Mobile     #mobilty    

Related Posts