Home  ›  Blog  ›  Cloud  ›  Дешифриране на Claud ERP



Дешифриране на Claud ERP

July 23, 2020


Cloud

Има много важни причини за миграцията на вашия ERP в облака. Правейки правилен избор, CIO могат да извлекат ползи от технологиите и иновациите чрез динамична платформа. В днешния дигитален свят облакът трябва да се счита за най-интелигентния начин за стартиране на бизнес.

Очевидно това не означава, че облакът е панацея за всяко едно организационно предизвикателство. Преминаването към облачно решение, е решение, което трябва да има някаква стратегическа стойност.

ERP технологията играе решаваща роля в днешната среда с данни. Само помислете, че до 2020 г. всеки човек ще предоставя около 1,7 MB данни в секунда. В същото време Google обработва приблизително 60 000 търсения в секунда.

Разходи и възвръщаемост на инвестицията

Рекламираните предимства на облачната миграция не трябва да се игнорират. Тъй като бизнес бюджетите са постоянно под натиск, важно е да се гарантира, че всичко се управлява правилно, от HR до IT. Като се има предвид, че доставчиците на облачни решения предоставят услугите си в сигурна среда, предприятията могат да се съсредоточат по-малко върху надстройките на хардуера и софтуера и повече върху създаването на стратегически възможности.

Друго предимство на миграцията в облак е, че предоставя мащабируемо решение въз основа на нуждите на вашия бизнес. Вместо да се налага да придобива допълнителни сървъри, облачният доставчик има необходимата инфраструктура за добавяне / премахване на инструменти и функции.

Стратегически насочена ERP

Мигрирането на вашата ERP система в облака, ви позволява да освобождавате вътрешни ИТ ресурси и следователно, позволявате на служителите си да се съсредоточат върху задачи, които действително допринасят за рентабилността на компанията, вместо да харчите цялото си време за поддръжка и помощ. Вашият ИТ екип сега ще гарантира, че всички системи се синхронизират и ще помогне на бизнеса ви да се развива.

Друго предимство на облачния ERP е, че предлаганото решение винаги се актуализира с най-новите технологични иновации. Вече не е необходимо непрекъснато да пускате актуализации на версиите. С облачни базирани решения актуализациите се изпълняват с минимум или дори без прекъсвания.

Не на последно място, едно от най-важните предимства на миграцията към облачно ERP решение е възможността за възприемане на мобилен достъп. Вашите служители вече няма да се налага да се връщат в офиса, за да имат достъп до бази данни или да качват клиентски данни. Цялата тази информация, както и ERP модулите, могат да бъдат лесно достъпни от техния смартфон или таблет.





#Cloud     #Cloud ERP    

Related Posts