Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  Бъдете пред конкуренцията с ERP решение



Бъдете пред конкуренцията с ERP решение

March 1, 2019


Business Software

Следенето на бързото развитие на пазара на труда е труден бизнес както за малките фирми, така и за големите организации. Клиентите очакват решения в реално време, така че фирмите, които не могат да отговорят на тези предизвикателства, ще имат трудности да останат конкурентоспособни в своята индустрия. Добрата новина е, че ERP технологията може да реши тези проблеми веднъж завинаги!

 

Пред конкуренцията

Фирмите, които използват остарели технологични решения, ще се затруднят да се справят с конкурентите си. Ръчното въвеждане и анализ на данни не само отнема много време и е стресиращо, но може да струва значителни суми за заплати и загубени възможности. Едно ERP решение оптимизира бизнес процесите, като същевременно е и мащабируемо, което означава, че тази технология има способността да посрещне нуждите на нарастващия бизнес.

 

Подобрено обслужване на клиентите

Влиянието на ERP върху обслужването на клиентите е важно, тъй като тази технология позволява на предприятията да съхраняват важна информация за своите клиенти на централно място и по този начин предлага на служителите незабавен достъп до тази информация, като покупки и комуникационна история на всеки клиент. Това води до подобрен опит за клиентите, засилване на връзката им с бизнеса, тъй като те имат нужда от незабавни решения.

 

Подобрено сътрудничество

Въпреки факта, че повечето проучвания показват, че сътрудничеството повишава производителността, много фирми не са успели да актуализират екипната работа на работното място до желаната степен. ERP решенията могат да помогнат за преодоляване на пропастта чрез опростяване на комуникационния процес. ERP позволява на служителите да общуват безпроблемно в реално време, предлагайки на всички членове на групата достъп до същата информация. Това води до още по-лесно сътрудничество между различните отдели, което им помага да подобрят процесите си.

 

Точност на прогнозиране

Факт е, че бизнес лидерите вземат важни решения на дневна база: от управлението на персонала до ценообразуването, контрола на запасите и т.н. В крайна сметка, възможността за вземане на валидни решения или не, има важно въздействие върху всеки бизнес. Когато мениджърите не разполагат с точни и актуални данни, те могат да вземат най-добрите решения.

 

ERP решенията могат да разрешат тези проблеми, като предоставят данни в реално време, така че да могат лесно да бъдат анализирани. Освен това те помагат на ръководителите с техните прогнози, което води до още по-верни бизнес решения. И не на последно място, бизнесът може да спести значителни суми в дългосрочен план и най-голямата част от тези спестявания ще дойде от видимото подобрение на тяхната верига на доставки.





#ERP    

Related Posts