Home  ›  Blog  ›  Business Software  ›  Как ERP ви улеснява?



Как ERP ви улеснява?

May 25, 2018


Business Software

ERP технологията предлага лесен, рентабилен и ефикасен начин да приведете бизнеса си към днешна дата, като същевременно гарантирате бъдещи бизнес възможности. Как? Има някои основни задачи, които една ERP системата може да върши за вашия бизнес. Нека да разгледаме някои от основните характеристики.

Понякога отделните отдели на един и същи бизнес могат да се окажат силно взаимодействащи си, така че правилното ERP решение може да гарантира, че всеки използва същата система, следвайки едни и същи протоколи за отчитане, като:

Интегриране на информацията за поръчката на клиент

Ефективната ERP система следи клиентските поръчки през целия цикъл: от момента на подаване на поръчката до обработката, изпращане на продуктите и изпращането на фактурата. Чрез събирането на цялата тази информация в една система можете да контролирате клиентските си поръчки по-ефективно.

Увеличете продажбите и намалете инвентара

Опростените процеси означават по-добър график за доставки и следователно намалени инвентаризации и ефективно управление.

Актуализирана информация за персонала

Ако информацията за вашия персонал не е обединена, може да имате затруднения да проверите работното време на персонала си и да комуникирате с тях относно услугите и ползите.

Но нека да разгледаме някои други важни характеристики, които ERP може да предложи:

Мобилна функционалност: важна характеристика в ера, в която мобилността е станала изключително популярна.
Управление на запасите: бизнесът изисква ефективно управление на запасите, отчитане, включително критична информация за инвентара, рационализиране на производството и подобряване на производствения цикъл.
Финансово управление: Вашият бизнес не може да си позволи лукса да губи плащания, да пренебрегва регулаторните изисквания или да пропуска всякакви финансови подробности по време на одита.
Управление на човешкия ресурс: ERP системата може да предложи значителна помощ на вашия HR отдел.
Управление на веригата за доставки: Уверете се, че наблюдавате търсенето, снабдяването, логистиката и разпространението на продукти със скоростта на цифровата ера.
CRM: Помогнете на маркетинговия отдел да отговаря по-ефективно на изискванията и предпочитанията на вашите клиенти.





#ERP    

Related Posts