Home  ›  Blog  ›  Cloud ERP  ›  Неизвестните, но важни предимства на Cloud ERP



Неизвестните, но важни предимства на Cloud ERP

May 18, 2018


Cloud ERP

Постепенно фирмите признават необходимостта от ERP в ежедневните си операции. На практика, разбира се, ERP може да предложи много повече от просто многостепенно подобрение в бизнес процесите. Нека да разгледаме някои важни, но все още подценени предимства на Cloud ERP и как можете да ги използвате в своя полза.

Подобряване на опита на клиентите

Едно от основните предимства на Cloud ERP, макар и може би не непосредствено, е, че подобрява опита на клиентите. Например, вашата компания ще може да изпълни всички поръчки на клиент, независимо от техния размер, като непрекъснато следи запасите, за да знае точното време за изпълнение. Според Business Computing World, компаниите, които използват ERP, показват по-голямо увеличение на приходите на годишна база в сравнение с тези, които нямат подобно решение. Проучването е, че Cloud ERP помага на бизнеса да прави решения, свързани с клиентите, въз основа на данни, а не на допускания, които в крайна сметка ще подобрят връзката си с клиентите.

 

Мобилност, BYOD и ERP

Предвид популярността на мобилните устройства, компаниите започнаха да използват BYOD (в буквален превод – донеси свое собствено устройство) политика за да дават възможност на служителите си да работят отвсякъде. Cloud ERP е изграден с цел мобилност, което означава, че компаниите ще могат да предоставят на екипите си цялата необходима информация за работата си, без да се налага да харчат огромни суми за хардуер. В допълнение, служителите ще могат да актуализират информацията в ERP платформата в реално време.

 

Сигурност на данните

Всеки път, когато говорим за облак, си представяме платформа, която е навсякъде … и никъде не е конкретна. Проблемът с това възприятие е, че той оставя много място за твърдения за неприкосновеност на личния живот и загуба на сигурност, което очевидно не е вярно. Всъщност облакът е изключително безопасен и дори по-безопасен от решенията, които изискват много ресурси и надзор. И cloud ERP консолидира множество източници за сигурност на една платформа, контролирана от продавача.

По-малко натиск върху IT-тата

Тъй като IT екипът е гръбнакът на компанията, те трябва да знаят точно какво се случва с внедрената ERP. Ползата за IT е, че Cloud ERP прави всички аспекти на работата им по-лесни, като им спестява време. Вместо много ценно време, което се губи вътрешно в актуализации и разрешаване на проблеми за локализирано ERP, тези задачи се поемат изцяло от доставчика. В резултат на това IT-то ще може да се съсредоточи върху всички важни инициативи, които водят до рентабилността на компанията.

Дългосрочно планиране

От само себе си се разбира, че ERP решенията са безсмислени, освен ако не са готови за бъдещето. Това е главното предимство на cloud ERP: тя е мащабируема и е готова да отговори на всички промени. Това означава, че не само се адаптира към краткосрочните промени, но също така може да анализира дългосрочните данни и да отговори на техните изисквания. Подсигурявайки се, че cloud ERP се използва правилно, ще можете да се възползвате от огромните данни, за да преодолеете всички проблеми, които неизбежно възникват при изпълнението на ежедневните Ви операции.





#Cloud     #ERP    

Related Posts