Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  Elegant Living избра Soft1 Cloud ERP, за да подкрепи своята дигитална трансформация



Elegant Living избра Soft1 Cloud ERP, за да подкрепи своята дигитална трансформация

April 19, 2023


News & Events

Elegant Living, водещият магазин за интериорен дизайн, избра съвременните облачно базирани решения на SoftOne, за да започне своето пътуване към дигитална трансформация.

Внедряването на Soft1 Cloud ERP обединява търговските дейности и складовото управление на компанията в една иновативна ERP платформа, която осигурява безпроблемни бизнес процеси, сътрудничество и координация между различни бизнес единици и автоматизиране на отнемащи време процеси, което значително намалява оперативните разходи. Такива процеси например са поддържането на основна номенклатура на различните артикули, включително описания, кодове, снимки, кодове на доставчици, връзки към уебсайтове и допълнителни функции. В допълнение, богатата функционалност на Soft1 Cloud ERP позволява бърза навигация и откриване на нужните контакти чрез широка база данни с имена, имейли, дати на раждане, телефонни номера и друга основна информация, като същевременно позволява отделно въвеждане и поддържане на подробни списъци с доставчици в централната компютърна система.

Soft1 Cloud ERP включва мощни модули за инвентарно управление, позволяващи на Elegant Living ефективно да управлява складове и да следи точно своя инвентар и внесените артикули от различните доставчици. Използвайки предварително зададени параметри като резервни запаси, платформата автоматично генерира поръчки за покупки, като същевременно осигурява и попълването на запасите и необходимите количества артикули на текуща база. Допълнително системата ефективно управлява заявки за доставка, проформа фактури, предварителни плащания на доставчиците, фактури и окончателни плащания. Soft1 Cloud ERP улеснява процесите и на ниво продажби, като същевременно автоматизира издаването на формуляри за проформа фактури, окончателни фактури и приемо-предавателни протоколи.

Soft1 разширява възможностите си на практика до всяко смарт устройство, като позволява отдалечен достъп до данни от всяко място и по всяко време. По този начин позволява на служителите на компанията да си сътрудничат безпроблемно и да изпълняват ефективно всички ежедневни задачи. Също така, вградените мощни инструменти на платформата за отчет осигуряват детайлна статистика и отчети за продажбите и подпомагат вземането на информирани решения относно производството, поръчките за покупка, счетоводството и други критични бизнес процеси.

“SoftOne беше нашият ясен избор поради техните иновативни облачно базирани софтуерни решения и способността да се адаптират към уникалните нужди на всеки наш клиент. Техният персонализиран подход съвпада перфектно с нашите бизнес изисквания, което ни позволява да получаваме персонализирана подкрепа и насоки. Вместо да ни принуждава да се придържаме към техните процеси, SoftOne работи в тясно сътрудничество с нас, за да установи необходимите параметри за успех. С нарастващото търсене на безпроблемно омниканално изживяване от страна на клиентите, наличието на интегрирана система беше от решаващо значение за предоставянето на последователно обслужване във всички допирни точки”, споделя Лидия Манолова, управител на Elegant Living.





#Cloud ERP     #News     #Soft1    

Related Posts