Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77″ ЕООД и търговската им верига от онлайн и физически магазини БГ ХлапетаSoft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77″ ЕООД и търговската им верига от онлайн и физически магазини БГ Хлапета

March 20, 2023


News & Events

Вектор 77“ ЕООД, водеща българска компания за търговия на дребно с бебешки и детски продукти, която успешно развива своите магазини „БГ ХЛАПЕТА“, избра цялостното ERP решение на SoftOnе, за да обедини всички свои бизнес процеси в една иновативна платформа.

Богатата и мощна функционалност на Soft1 Cloud ERP дава възможност на „Вектор 77“ ЕООД да обедини търговското и финансовото си управление в единна съвременна ERP платформа, конфигурирана така, че да съответства на индивидуалния начин на работа и конкретните бизнес нужди на  компанията.

Чрез внедряването на Soft1 Cloud ERP, „Вектор 77“ ЕООД вече има ясна и лесна проследимост на складовите си наличности и постига по-висока производителност, обработвайки значително по-голямо количество онлайн поръчки. Решението значително намалява необходимостта от неавтоматизирано въвеждане на данни, като имена на клиенти и детайли за адресите на доставка, което не само спестява време, но и намалява риска от човешки грешки. Компанията вече разполага с подробна отчетност и със значително по-добър анализ на продажбите си, което подпомага вземането на навременни и точни управленски решения за развитието на бизнеса.

Интеграцията на Soft1 Cloud ERP и дейността на „Вектор 77“ ЕООД, свързана с електронната търговия, подпомага компанията да подобри своите цялостни бизнес процеси, да оптимизира функционалността на своя уеб магазин и онлайн каталози и да гарантира, че ценовите параметри са актуални и винаги в съответствие с пазарните условия и търсенето.

Related Posts