Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация



Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация

February 14, 2023


News & Events

Интерфудс България ЕАД, водеща компания в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки на българския пазар, избра иновативното ERP решение на SoftOnе, за да подкрепи ефективно всички свои бизнес операции. От основаването си през 1992 портфолиото на Интерфудс България ЕАД включва световно признати брандове, добре известни на потребителите и утвърдени сред ключовите клиенти в България.

Прилагайки технология от следващо поколение, Soft1 ERP обединява търговското и финансовото управление на Интерфудс България ЕАД в единна съвременна ERP платформа. Богата ѝ функционалност напълно автоматизира всички отнемащи време бизнес процеси, като по този начин се избягват потенциални проблеми, свързани с естеството на бързооборотните стоки с кратък жизнен цикъл и високи оперативни разходи.

Съвременното решение на SoftOne предоставя на Интерфудс България ЕАД набор от функционални инструменти за по-добро планиране и надзор на целия процес на веригата за доставки, гарантирайки ефективен контрол на инвентара и най-високо качество на обслужване на клиентите. Освен това, вградените инструменти за финансово управление и отчитане позволяват на ръководителите на компанията ефективно да наблюдават всички финансови данни.

Soft1 ERP разширява възможностите си до всяко смарт устройство, позволявайки отдалечен достъп до данни от всяко място и по всяко време. По този начин позволява на служителите на компанията да изпълняват ефективно ежедневните си задачи, а на мениджърския екип да взема информирани решения. Нещо повече, фактът, че Soft1 ERP е винаги актуализиран и че SoftOne осигурява необходимото обучение, администриране и абонаментна поддръжка, са важни аспекти за доброто функциониране на дейността на Интерфудс България ЕАД и за успешното утвърждаване на позициите на компанията в търговските отношения с клиенти и партньори.

Soft1 ERP напълно покрива нашите бизнес нужди на всички нива. Освен това бързо и надеждно отговаря на всяко ново специфично за индустрията изискване. Иновативността и гъвкавостта са основните причини, които ни подтикнаха да внедрим именно това ERP решение. В силната конкурентна среда, в която работим, следва да отговаряме на изискванията и спецификите на бизнеса с добре структурирана организация и изявени професионалисти, подпомогнати от надеждно софтуерно бизнес решение. С възможност за цялостно конфигуриране и разширяване, Soft1 ERP се настройва  изцяло според бизнес нуждите ни, осигурявайки незабавен отговор на новите пазарни предизвикателства“, заяви Миряна Кънева, член на Съвета на директорите на Интерфудс България ЕАД.





Related Posts