Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Предимствата на мобилното ERP



Предимствата на мобилното ERP

December 6, 2018


Mobility

Мобилността и ефективността на разходите доведоха до това много фирми да изберат мобилни устройства, а не традиционните настолни системи. В този контекст ERP технологията се адаптира, за да отговори на нуждите на тези, които искат да бъдат част от новата свързана екосистема. Нека да разгледаме по-отблизо ползите, които тази технология може да предложи.

 

По-бързи решения

Управлението на данните, както всички знаем, е крайъгълният камък на бизнес света. Не информираността за дейностите и сделките, които се извършват във всеки един момент, може да има отрицателно въздействие върху производителността. По-специално, мобилната ERP предоставя на потребителите пряк достъп до бизнес данни, което води до по-добри решения и по този начин до подобряване на ефективността.

 

Ефективни работни потоци

Успешното управление на работен процес обикновено изисква стратегическо планиране и сътрудничество. Мобилната ERP опростява още повече целия процес, като изпрати известия, за да информира екипа ви, че има някаква задача в очакване на одобрение, така че те да могат да реагират своевременно чрез мобилното си устройство. В резултат на това всички задачи – от одобряване на експертни доклади до обработка на поръчки или всяка друга операция, изискваща одобрение – се изпълняват на момента.

 

Подобрени резултати от търсенето

Това е един от “проблемите” на съвременната, цифрова ера. Хората намират информацията, от която се нуждаят чрез търсачките. В крайна сметка е по-лесно за всеки да напише въпрос след което да провери показаните резултати. И когато една система или решение, което използваме, не предоставя тази функционалност, това е наистина разочароващо. Съвременните ERP решения осигуряват подобрена функционалност на системата, което позволява на потребителите лесно да откриват това, което търсят. Накратко, потребителите на мобилни ERP решения имат достъп до данните, от които се нуждаят на момента.

 

Конкурентно предимство

Мобилните ERP решения предлагат важно конкурентно предимство, тъй като потребителите могат да актуализират своите клиенти в реално време. Тези, които работят в движение, не трябва да се връщат в офиса, за да имат достъп до необходимата информация. В резултат на това можете да спестите време и в същото време значително да подобрите качеството на услугите си.

 

Освен това вашите служители стават по-продуктивни, тъй като мобилните им устройства им позволяват да работят, докато пътуват, присъстват на конференция и т.н. като по този начин минимизират загубата на време и необходимостта от физическо





#ERP     #Mobile    

Related Posts