Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  БъзКо заложи на Soft1 Cloud ERP и Soft1 360, за да отговори на нарастването на своята дейност



БъзКо заложи на Soft1 Cloud ERP и Soft1 360, за да отговори на нарастването на своята дейност

February 24, 2021


News & Events

„Бъз-компани ООД“, водещ производител на билкови и плодови сиропи и сладка, избра цялостното Cloud ERP решение на SoftOnе (част от Olympia Group), за да отговори на нарастването на дейността си и да оптимизира работния процес с цел подобряване на ефективността.

Благодарение на възможността на Soft1 Cloud ERP за тясна персонализация спрямо специфичната дейност на фирмата и с допълнителната гъвкавост на мобилното приложение – Soft1 360, „Бъз-компани ООД“ оптимизира и стандартизира голяма част от техническите си процеси – от управлението и планирането на производството до контрола, актуализацията и попълването на наличностите. С използването на мобилното решение Soft1 360, което работи изцяло на таблети и смартфони, мениджърите по продажбите на „Бъз-компани ООД“ могат да получат незабавен достъп до данни за продукти и клиенти, да приемат поръчки, да издават фактури и да събират плащания, докато са в движение.

Soft1 Cloud ERP позволява на „Бъз-компани ООД“ чувствително да намали времето за извършване на операции и да управлява своите продажби много по-бързо и ефективно.

Със Soft1 Cloud ERP фирмата осъществява проследимост на операциите в реално време, като позволява получаването по-задълбочена информация, оценка на рисковете и наблюдение на производителността в реално време.

Като истинско решение за софтуер като услуга (SaaS), Soft1 Cloud ERP Series 5 дава възможност на „Бъз-компани ООД“ да се възползва от пълните възможности, които облакът предоставя, като поддържа разходите си ниски без необходимост от големи предварителни и текущи инвестиции за закупуване и управление софтуер и хардуер.

„Почти неограничените възможности за адаптация на Soft1 към нуждите на компанията, стои в основата на избора ни да се доверим на решенията на SoftOne Technologies. Допълнени от техническите характеристики, възможностите за настройване към конкретната дейност, облачно базираната технология, неизискваща големи инвестиции в ИТ, лесният за използване интерфейс, достъпната цена и възможността за достъп до цялата база данни за бизнеса допълват мотивите ни за избор на Soft1 Cloud ERP и Sof1 360. “ споделя Славей Димов, собственик и управител в „Бъз-компани ООД“





Related Posts