Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  Карио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процесиКарио ООД интегрира иновативното Soft1 ERP&CRM решение, за да подобри своите бизнес процеси

October 27, 2020


News & Events

Карио ООД, лидер в дистрибуцията на автомобилни консумативи, аксесоари и резервни части, избра иновативните ERP и CRM решения на SoftOnе (част от Olympia Group), за да подобри своите бизнес процеси. Карио ООД в група с още над 10 компании, сред които Кале ЕООД, Кале ауто ООД, Примотек ООД и други, е официален дистрибутор на Tоуоtа и Lexus, както и собственик на националната веригата автосервизи AutoBOX.

С интеграцията на Soft1 ERP&CRM и благодарение на модула “Multy company”, групата от фирми успява да обедини процесите на всички фирми в единна платформа, която позволява по-ефективно и автоматизирано управление на ежедневните задачите, като в същото време спестява ценни финансови и времеви ресурси.

През 2020 година Карио ООД решава, че е време да замени остарялата си софтуерна програма, която не отговаря на изискванията на българското законодателство и не предлага мобилна версия или CRM решения.

Ключово предимство на Soft1 пред други софтуерни продукти, е възможността да осигури проследяване и контрол на движението на стоковите и парични потоци. Това са присъщите на всеки търговски бизнес функционалности по управлението на доставки и продажби, финансова отчетност, управление на отношенията с клиенти и доставчици, справки и интелигентни бизнес анализи.

Soft1 ERP&CRM осигурява на Карио ООД автоматизиран обмен на данни в реално време между всички звена, включително онлайн магазина и B2B платформата на компанията.

С иновативното решение Soft1 Карио ООД успява да извършва лесно, бързо и правилно планиране и бюджетиране на приходите и разходите, като по този начин намалява своите загуби, включително и такива, генерирани от неправилен мениджмънт на стоковите единици.

Освен подобряването и автоматизацията на своите бизнес процеси и дейности, Карио ООД високо цени, че технологиите, които стоят в основата на Soft1, значително спомагат за предотвратяването на допускане на грешки и злоупотреби и за взимането на навременни и правилни управленски решения.

В допълнение, служителите на компанията и нейната голяма мрежа от партньори изразяват огромно удовлетворение от съвместната работа с екипа на SoftOne Technologies и изтъкват удобството на иновативния потребителски интерфейс, който работи безпроблемно на всяко устройство – настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон, споделя Динко Ангелов, системен администратор в Карио ООД.

Related Posts