Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  SoftOne стъпва на пазара във Великобритания 



SoftOne стъпва на пазара във Великобритания 

July 15, 2020


News & Events

SoftOne Technologies S.A. (член на групата компании на Olympia) предприема още една важна стъпка към разширяване на своите трансгранични дейности извън региона на Югоизточна Европа, като динамично навлиза на пазара на бизнес софтуер във Великобритания.

 

В съответствие със своя стратегически план за развитие, SoftOne сключи споразумение за бизнес партньорство със Smart Cloud Software за дистрибуция на Soft1 Cloud ERP и CRM приложения на пазара в Обединеното кралство, като се стреми да предложи диференцирано предложение на добра стойност както за местни, така и за международни предприятия, които искат да се възползват от Дигитална трансформация.

 

С повече от 20-годишен опит на пазара на софтуер в Обединеното кралство, Smart Cloud Software предлага цялостно внедряване и поддръжка на ERP и CRM за широк спектър от бизнес сектори, от производството и строителството до здравеопазването и настаняване.

 

Споразумението за партньорство се прилага от началото на юни, двете страни вече са предприели всички действия, необходими за успешно предлагане на облачни услуги и решения на SoftOne в Обединеното кралство.

 

Коментирайки навлизането на пазара на Обединеното кралство, г-н Джордж Кулянианис, изпълнителен директор Международното бизнес развитие на SoftOne, заяви: „Силните партньорства са неразделна част от нашата стратегия за разширяване на високоефективни международни пазари като Великобритания. Радваме се да си партнираме със Smart Cloud Software, за да доставим на малкия и среден бизнес, базиран във Великобритания, най-висококачествени бизнес софтуерни решения и услуги. Опитът и портфолиото от услуги на Smart Cloud Software допълват решенията на SoftOne, подпомагайки организациите в Обединеното кралство да реализират пълната  дигиталната трансформация чрез иновативен облачен бизнес софтуер и модерни решения за мобилност на бизнеса. ”

 

Г-жа Сара Дъф, управляващ директор на Smart Cloud Software, заяви: „Радваме се да станем партньор на SoftOne, един от най-динамичните доставчици на софтуер в Европа в разработването на ERP и CRM решения. Пускането на решенията Soft1 във Великобритания ще ни позволи да използваме опита си и да проследяваме работата си както в секторите производство, така и търговия на дребно.“





#News     #Partnership    

Related Posts