Home  ›  Blog  ›  News & Events  ›  Оптиком избра решенията на SoftOne за своето бизнес развитиеОптиком избра решенията на SoftOne за своето бизнес развитие

May 8, 2019


News & Events

Оптиком, един от лидерите в търговията със селскостопанска техника, резервни части и сервизни услуги в България, изключителен представител за страната и партньор на множество утвърдени производители на земеделска техника и инвентар, избра иновативното бизнес софтуерно решение на SoftOne (част от Olympia Group), за да повиши ефективността на бизнес процесите си и да подобри значително комуникацията и работата с клиентите.

 

Soft1 ERP и CRM решенията включват многопластови функционалности с възможност за конфигуриране, за да удовлетворят нуждите на сектора. Те ще позволят на Оптиком да опрости и автоматизира всичките си ключови бизнес процеси, осигурявайки оптимизация на оперативно ниво, и ще предоставят значими масиви от данни, които ще помогнат за подобряване на анализа на тенденциите и вземане на адекватни и навременни управленски решения.

 

Интегрирайки Soft1, Оптиком ще успее да обедини всички функции за управление на търговската и сервизната си дейност в една мощна платформа, която да позволи автоматизиран обмен на данни в реално време между всички звена, включително и онлайн магазина за резервни части на компанията. Така ще се предоставя по-добро обслужване на клиентите, по-ефективно управление на задачите, както и ефикасно разпределение на ресурсите.

 

Интегрираните ERP и CRM модули в Soft1 ще улеснят служителите на Оптиком лесно да проследяват всички доставки и продажби, както и цялата сервизна история на продадените машини. Това ще даде възможност за по-ефективно планиране на бъдещите дейности и за генериране на детайлни отчети за реализираните продажби и предоставените услуги на клиентите на компанията. Soft1 включва и иновативен потребителски интерфейс, който безпроблемно работи на всяко устройство – настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

 

Г-н Златко Златев, от Оптиком, ръководител на проекта по внедрявне на Soft1 ERP и CRM, уточни: „Смятаме, че решенията на SoftOne напълно отговарят на нашата нужда лесно да проследяваме отношенията си с голям брой доставчици и клиенти всеки ден. Софтуерът Soft1 ще рационализира всички ежедневни процеси, включително проследяването на оферти, поръчки и продажби, което ще ни позволи да пестим ценно време, което да използваме за развитието на бизнеса ни.“

#Client     #News    

Related Posts