Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Мобилнo ERP за бизнес в движение



Мобилнo ERP за бизнес в движение

November 1, 2018


Mobility

Едно мобилно ERP решение позволява на служителите в движение, осъществяващи заявки, да имат достъп до разнообразна информация от различни отдели на момента. По този начин всеки може да види “по-голямата картина”.

 

ERP в движение

ERP-то вече може да е мобилно, позволяващо на вашите служители да имат достъп до данните, функционалностите и предимствата на настолната ви ERP система, дори и когато са извън офиса. Така че, ако вашето ERP решение не може да бъде мащабирано, за да съответства на вашето бизнес развитие и да включи гъвкавостта и възможностите на новите технологии, може да е време да помислите за промяна. Предимствата на мобилните ERP включват следното:

 

  • Максимална ефективност. Удовлетворените служители са по-ефективни. С помощта на мобилното ERP, те няма да губят времето си, докато чакат за своя автобус, влак или полет. Те ще могат да използват времето си по по-продуктивен начин, като по този начин ще намалят нивата на стрес и ще подобрят качеството на работата си.
  • Подобрено качество на услугата. Мобилното ERP предлага на служителите лесен достъп до информация, подобрявайки качеството на услугите, предлагани на клиентите.
  • Конкурентно предимство. Вашите служители ще имат конкурентно предимство, ако могат да предоставят информация в реално време на клиентите на място.
  • Събиране на данни. С мобилната ERP вашите служители ще могат да импортират данни, когато ги събират, точно и бързо, като по този начин ограничават забавените вписвания в системата и значително намаляват грешките.

 

Повишена рентабилност

Доходността на бизнеса е крайният критерий за определяне дали даден инструмент е полезен или не. Фактите са прости: ERP не е евтин, но неговите предимства и икономиите, които предлага, със сигурност балансират първоначалната инвестиция и разходите за обучение. Нека разгледаме по-подробно предимствата:

  • Споделяне на данни. Споделянето на информация между отделите и цялата мобилна работна сила засилва сътрудничеството. Вашата ERP система ви позволяват да определите кой каква информация да вижда, което води до подобрено качество на данните.
  • Намаляване на разходите. Една мобилна ERP система ще намали ИТ и разходите за обучение, както и времето и усилието, необходими за ежедневните задачи, като по този начин ще помогне на вашите служители да се фокусират върху продуктивни дейности.
  • Съответствие с нормативните изисквания. Едно ERP решение ще ви помогне да осигурите съответствие с постоянно променящите се регулации.
  • Лекота на използване и опростеност. Интегрирането и защитата на данни, автоматизацията на процесите и отчитането, както и корелацията на данните за идентифициране на тенденциите правят ERP незаменим.
  • Опростена верига за доставки. Едно напълно автоматизирано ERP решение ще рационализира управлението на веригата за доставки чрез намаляване на времето за управление, подобряване на навременните доставки и т.н.





#ERP     #Mobile    

Related Posts