Home  ›  Blog  ›  Mobility  ›  Бизнес трансформация с Enterprise Mobility



Бизнес трансформация с Enterprise Mobility

August 14, 2018


Mobility

За да се превърнете бизнесa си в изцяло мобилен, вашите IT лидери първо трябва да разберат значимостта на всички налични данни и начина, по който се използват, за да преодолеят пречките на съществуващите практики. Прочетете по-долу за някои важни съвети, които ще ви помогнат да се възползвате по-добре от данните си, за да имате успешна цифрова трансформация.

Всеки бизнес, който иска иновативна цифрова трансформация, задължително трябва да използва силата на данните. Това са съществуващи и неактивни данни или данни в употреба, всичко част от по-голямата картина на бизнес прозрения и способността за вземане на решения.

 

Съхранение на данни

Все по-голямото количество данни често е следствие от натрупаната технология в ежедневните работни процеси. И така, каква е следващата стъпка? Очевидно е облакът. Облакът се превърна в донякъде общ знаменател за бизнеси по целия свят, които искат да съхраняват данните си и да ги използват за творчество и иновации.

 

Големи обеми, правилно използване

Когато става дума за анализи на данни, винаги е безопасно да се каже, че “числата никога не са лъжа”. Например, нека да помислим за ИТ отдела, който ще разработи система за визуализация на данни за мобилни устройства, обхващаща хиляди служители в цялата страна. Колко от тези устройства са неактивни, изоставени или откраднати и какво означава това по отношение на разходите за бизнеса? Колко данни използва всяко устройство? Възможно ли е цената на услугите да надвишава първоначалните оценки? Колко често служителите се свързват с небезопасни точки за Wi-Fi? Цялата тази информация може да се намери в наличните в ИТ данни и да се използва за намаляване на разходите и избягване на рискове в реално време.

 

Цялостна стратегия

От друга страна, фактът, че разполагате с огромен обем данни, насочени най-вече към мобилността на предприятията, не означава непременно, че трябва да се ограничите само до тази перспектива. По-конкретно, вашите анализатори трябва да могат да идентифицират тенденциите, подравняващи мобилните устройства с безопасността или дори с мрежите и инфраструктурата, както и да разберат как да използват наличните данни за разработване на корпоративни приложения.

 

Целта на тези примери е да се отбележи, че независимо от произхода на вашите данни, винаги е препоръчително да се сравнява и проверява наличната информация, за да се разбере как отделните звена и отдели могат безпроблемно да работят заедно за постигане на оптимални резултати.





#enterprise     #mobilty    

Related Posts